DagSpa och bastu i skön miljö, i närheten av Falkenberg och Varberg

Dagspa & Bastu

På vårt dagspa i närheten av Varberg och Falkenberg kan du prova våra två bastur. Vi har en infrarödbastu och en vedeldad bastu som du kan njuta av och koppla av i. Vi gör vårt yttersta för att din spaupplevelse på vårt dagspa ska bli så bra som möjlig. Hos oss kan du njuta av lite lyx i din vardag genom att bada bastu och bara ta det lugnt. Upplevelsen inkluderar sköna tofflor, mjuk morgonrock och en badhandduk som du kan låna hos oss. Du har även möjlighet att spendera en heldag och boka behandlingar hos oss vid ditt besök.

På Enebackens Kraftkälla nära Varberg råder ett lugn i alla våra härliga miljöer och rum. Besök oss på Västkusten för avkoppling och en rogivande miljö. En eftermiddag hos oss i våra varma bastur kan bidra till härlig avkoppling och har många hälsofördelar. Boka och njut av en heldag med dagspa i närheten av Varberg till ett rimligt pris. Här är du omringad av natur och ett lugn som råder över hela stället på bästa möjliga sätt.

Det finns även möjlighet till att boka övernattning hos oss om du känner att du vill vila upp dig mer än vad du hinner  göra med enbart dagspa. Hos oss kan du boka vår stuga med tre rum, två sovrum och ett vardagsrum, perfekt för er som är ett gäng som vill gå på spa och kanske uppleva Varberg samtidigt. Ett enkelt sätt att kombinera spa och avkoppling med att strosa runt i stan eller vid havet i Varberg.

Boka redan idag och njut av att åka bort över dagen till ett bra pris, eller boka en längre vistelse. Du är välkommen att njuta av din spavistelse med en vän, familjemedlem eller ett helt gäng.

 

Njut av vårt fridfulla dagspa mitt ute i naturen, beläget mellan Varberg och Falkenberg!

Priser: 250:-/person*
Tillgång till badrock, badhandduk och badtofflor.

*maximalt 15 personer per tillfälle.

Välkommen att boka!

Välkommen till vårt dagspa i Falkenberg och omringa dig själv med lugn och harmoni
Boka dagspa hos oss i Varberg för avkoppling i en lugn miljö
På vårt dagspa i Falkenberg kan du njuta av våra två bastur
Ring till oss
Skriv till oss
Besök oss

Enebacken
Nackhälle 22

432 77 Tvååker

Vägbeskrivning Google Maps

Vår vägbeskrivning

Call Now Button